Σε μία εποχή που η γαστρονομία βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινωνικής ζωής και η πολυπλοκότητα τη χαρακτηρίζει με ακραία εκδοχή το fine dining εμείς ξανά ανακαλύπτουμε την αξία της απλότητας.
Λίγοι γνωρίζουν την ξεχωριστή νοστιμιά των ψητών λαχανικών. Η άμεση επαφή τους με την φωτιά και τον καπνό από τα κάρβουνα μπορεί να μετατρέψει το κουνουπίδι, τα σπαράγγια μέχρι και τις αγκινάρες σε κάτι το απροσδόκητο. Συνοδευοντας τα με λίγα μπαχαρικά και εκλεκτά έλαια, η τρυφερή, «πράσινη» και γήινη ουσία τους μεταμορφώνεται σε καψαλισμένο και τραγανό έδεσμα
UNDER CONSTRUCTION
Ψητό grapefruit και πορτοκάλι, κατσικίσιο τυρί, ρόκα, dressing πορτοκαλιού
Κινόα, καραμελωμένα φουντούκια, goji berry, σταφύλι, κατσικίσιο τυρί, grapefruit balsamic dressing
Ντοματίνια, παξιμάδια χαρουπιού, πέστο βασιλικού, κρεμώδες τυρί
Den miso, atari goma σως
Dressing Μελιτζάνας, κατσικίσιο τυρί, φύλλα δυόσμου
Πλευρώτους, shitake, portobello, butter-soya σως, πετιμέζι, θυμάρι
Vinaigrette αυγού, φλοίδες από γραβιέρα Κέρκυρας
Aioli σως, γραβιέρα Κέρκυρας
Βούτυρο Κέρκυρας, ξινή κρέμα, καπνιστή πάπρικα, σχοινόπρασο
Στα κάρβουνα, κατσικίσιο τυρί, ξινή κρέμα
Λαχανικά εποχής, πατάτες baby, μαϊντανός, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Φουντουκέλαιο, άνθος αλατιού
Φασολάκια, μπέικον, πιπεριές Φλωρίνης, πατάτες baby, λάδι τρούφας, αμύγδαλο φιλέ