Η φωτιά από την αρχαιότητα ήταν το θεμέλιο της πολιτισμένης και κοινωνικής ζωής, καθώς μάζευε τα μέλη της οικογένειας για ζέστη και φαγητό. Στη σύγχρονη εποχή το φαγητό που μαγειρεύεται στη φωτιά και στα κάρβουνα εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινωνικής μας ζωής και σημαντική αφορμή για την συνεύρεση οικογενειών και φίλων. Το μαγειρεμένο φαγητό στα κάρβουνα και τη φωτιά είναι εγγεγραμμένο στην ανθρώπινη φύση και όλοι οι πολιτισμοί αγαπούν το συγκεκριμένο τρόπο μαγειρέματος. Με στόχο την επανασύνδεση με τις πρωταρχικές ανθρώπινες επιθυμίες, στο Spianada Meats & Greens προσφέρουμε την αρχέγονη και αυθεντική γεύση των υλικών στο πιάτο σας.
UNDER CONSTRUCTION
Βιολογική χοιρινή μπριζόλα με κόκαλο (φάρμα Ευβιότοποι)
Βιολογικός χοιρινός λαιμός, μαριναρισμένος με πιπεριές anchos, πίκλα κρεμμυδιού (φάρμα Ευβιότοποι)
Σιγομαγειρεμένος σε κρούστα μπαχαρικών
Βιολογικό μισό ψητό κοτόπουλο (φάρμα Ευβιότοποι)
Βιολογικό, sweet chilli σως (φάρμα Ευβιότοποι)
Ρίγανη, άνθος αλατιού
Σως λεμόνι γιαούρτι, ψητή τομάτα, πίτα
Σως γιαουρτιού, πίτα, ψητή τομάτα
Στη σχάρα, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
40 ημερών ωρίμανσης, άνθος αλατιού
Βιολογική σπαλομπριζόλα (φάρμα Ευβιότοποι)